الگوریتم کبوتر

الگوریتم کبوتر چیست

فهرست مطالب

اگر صاحب کسب‌وکاری هستید که مشتریان باید شما را در مکان مشخصی پیدا کنند لازم است با الگوریتم کبوتر گوگل آشنا شوید. این الگوریتم وب‌سایت‌ها را براساس پارامترهای فاصله مکانی رتبه‌بندی می‌کند. بنابراین می‌تواند کسب‌وکارتان را به مشتریانی پیشنهاد دهد که در محدود جغرافیایی خاصی به دنبال خدمت یا کالایی هستند، شبیه به آن‌چه شما ارائه می‌دهید.

الگوریتم کبوتر چیست؟

در جولای سال 2014 گوگل با الگوریتم تازه‌ای به‌روزرسانی شد. هدف از الگوریتمی که به «الگوریتم کبوتر» شهرت یافت افزایش دقت نتایج جستجو و بهینه‌سازی آن‌ها براساس لوکیشن یا منطقه جغرافیایی بود. از این طریق هر کاربر گوگل می‌توانست مرتبط‌ترین نتایج را ببیند. صاحبان مشاغل محلی هم با استفاده از آن توانستند محتوای کسب‌وکار خود را به اشتراک بگذارند تا فعالیت‌هایشان را به مخاطبان نشان دهند.
کسب‌وکارها همواره به دنبال استراتژی‌های بازاریابی مناسبی هستند که مشتریان بیشتری را جذب کنند. زمانی که بحث عوامل تاثیرگذار در رتبه‌بندی موتور جستجو باشد همه دربارۀ این صحبت می‌کنند که باید وب‌سایت خود را تا جای ممکن سریع، کاربرپسند، سازگار با دستگاه‎‌‌های مختلف به‌ویژه موبایل و پر از محتوا و اطلاعات مفید مرتبط با برندتان کنید.
علاوه‌بر این برای برخی از کسب‌وکارها، مانند داروخانه‌ها، مراکز تفریحی، رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها، جستجوی محلی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. الگوریتم کبوتر به این دسته مشاغل کمک می‌کند تا محصولات و خدمات خود را به مشتریانی معرفی کنند که در نزدیکی آن‌ها قرار دارند.

الگوریتم کبوتر چیست

عملکرد الگوریتم کبوتر چگونه است؟

دانستن اینکه الگوریتم کبوتر گوگل چیست کافی نیست؛ هر کسب‌وکار باید عملکرد آن را بشناسد تا از این روش بتواند رتبه محلی خود را در موتور جستجو بهبود دهد.
برای این هدف وب‌سایت شما باید سیگنال‌های بیشتری را دربارۀ محل کسب‌وکارتان به گوگل بدهد. به این ترتیب موتور جستجو می‌تواند ارتباط بین شما و کاربران محلی را تشخیص و به آن اعتبار دهد. عوامل زیر چند نمونه از مهم‌ترین فاکتورهای رتبه‌بندی الگوریتم کبوتر هستند:
• نزدیکی محل IP کاربر به لوکیشن کسب‌وکار
• نزدیکی آدرس کسب‌وکار به مرکز شهر
• سازگاری اطلاعات HTML NAP شامل نام، آدرس و شماره تلفن برند با اطلاعات NAP محلی Google Plus
• تطابق، کیفیت و کمیت استنادها یا فهرست‌کردن اطلاعات در دایرکتوری‌های محلی
• قدرت دامنه سایت یا دامین آتوریتی
• تعداد و کیفیت لینک‌ها
• سوشال سیگنال یا بازدید از پست‌های وب‌سایت در شبکه‌های اجتماعی مانند توئیتر و اینستاگرام

نحوه بهینه‌سازی برای الگوریتم کبوتر

برای سئو وب‌سایت مطابق با این الگوریتم اقدامات زیادی را باید در استراتژی بازاریابی دیجیتال خود نظر بگیرید. چند فعالیت مهم را در ادامه می‌خوانید.
• محتوا: وب‌سایت شما برای رتبه‌گرفتن براساس الگوریتم کبوتر به محتوای منحصربه‌فرد و مرتبط با مکان جغرافیایی نیاز دارد. تولید محتوای مفید و باارزش دربارۀ منطقه محلی و بازار حوزۀ فعالیت برندتان می‌تواند شما را به یک وب‌سایت مرجع برای پیگیری اخبار و اطلاعات منطقه تبدیل کند. از نظر گوگل این ویژگی امتیازی برای سئوی محلی است.
• استفاده از کلمات کلیدی مرتبط: با انتخاب کلمات کلیدی که با منطقه همخوانی دارد توجه الگوریتم گوگل را جلب کنید. مشتریان شما هم برای یافتن خدمت یا محصولی در این منطقه از این عبارت‌ها استفاده می‌کنند. با جستجوی کلمه کلیدی براساس لوکیشن می‌توانید مناسب‌ترین کلمات کلیدی را پیدا کنید.
• اطلاعات صفحه اول وب‌سایت: قراردادن اطلاعات مفید و کاربردی در صفحه اصلی به کاربران این امکان را می‌دهد به‌راحتی با مزیت‌های کسب‌وکارتان آشنا شوند. به‌طور خلاصه توضیح دهید کسب‌وکارتان چه هدفی را دنبال می‌کند، در کجا قرار دارد و مهم‌ترین خدمات و محصولات آن چیست.
• اشاره به لوکیشن در سراسر وب‌سایت: در تمام صفحه‌های سایت به‌ویژه صفحه اصلی، برچسب‌ها، تگ‌های H1، H2 و …، تگ Alt تصاویر، پیوندهای داخلی، URL‌ها و معماری وب‌سایت از کلمه کلیدی مرتبط با مکان جغرافیایی استفاده کنید. اجازه دهید گوگل موقعیت مکانی کسب‌وکارتان را به‌خوبی درک کند.
• راه‌اندازی حساب کاربری در گوگل مای بیزینس: با استفاده از این ابزار و بهینه‌سازی حساب خود به افراد کمک کنید هنگام مرور در Google Maps شما را پیدا کنند.
• لینک‌سازی محلی: لینک‌دهی از وب‌سایت‌ها و منابع معتبری که در منطقه شما فعالیت دارند می‌تواند به خزنده‌های گوگل کمک کند تا مکانی که کسب‌وکارتان در آن قرار گرفته است را بهتر بشناسد. خلاقیت، مشارکت و برقراری ارتباط قوی با سایر مشاغل محلی بر موفقیت شما تاثیرگذار است.

بهینه سازی الگوریتم کبوتر

الگوریتم گوگل و سئو محلی

پس از درک اینکه الگوریتم کبوتر چیست و چه کاری انجام می‌دهد می‌توانید تصور کنید که با ظهورش چه دگرگونی‌هایی در سئو و تغییر نتایج ارگانیک محلی به وقوع پیوست. کبوتر کمک کرد تا شعاع نتایج جستجوهای محلی به پیشنهاداتی که از نظر فاصله مکانی نزدیک‌تر هستند محدود شود. از این طریق کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ محلی آسان‌تر موفق به کسب رتبه بهتر در منطقه خود شدند.
در این میان کسب‌وکارهای آنلاینی که از قدرت الگوریتم‌های گوگل، به‌ویژه کبوتر، غافل مانده‌اند با مشکل در سئوی محلی روبه‌رو خواهند شد. بنابراین باید پذیرفت بهینه‌سازی موتور جستجو براساس الگوریتم کبوتر بازی و رقابت بر سر رتبه بالاتر در صفحه سرپ را به نفع کسانی تغییر می‌دهد که به‌شکل درستی از آن بهره‌ ببرند.

تاثیر الگوریتم گوگل بر سئو

مهم است بدانید از نظر سئو مزیت الگوریتم کبوتر چیست یا چنین الگوریتمی چگونه به سئو سایت کمک می‌کند. مهم‌ترین کارکرد الگوریتم کبوتر برای مخاطب این است که به‌راحتی آن‌چه می‌خواهد را در منطقه خود پیدا کند. اما مشتری و مخاطب تنها یک سر این معامله هستند.
ارزش الگوریتم کبوتر برای کسب‌وکارها در این است که می‌توانند پاسخ بهتری به نیازهای مشتریان احتمالی خود بدهند. زمانی که کاربر اینترنت اطلاعات مورد نیاز مانند آدرس، شماره تماس و توضیحاتی دربارۀ محصول و خدمت شما را دریافت کند رضایت بیشتری دارد. بازخورد مثبتی نشان می‌دهد و این برای موتور جستجو ارزشمند است. بنابراین تاثیر مثبت آن را بر رتبه‌بندی وب‌سایت در صفحه نتایج مشاهده می‌کنید.

حتما بخوانید: سئو چیست؟ صفرتاصد سئو

الگوریتم کبوتر؛ در خدمت مشتری و برند

هدف اصلی الگوریتم کبوتر اولویت‌دادن به نتایج جستجوی محلی است و تضمین می‌کند که مفیدترین، دقیق‎ترین و مرتبط‎ترین نتایج جستجوی محلی به هر کاربر نمایش داده شود. بنابراین با کمک آن مخاطبان می‌توانند کسب‌وکار شما را به‌راحتی براساس موقعیت مکانی پیدا کنند.
این الگوریتم گوگل علاوه‌بر تسهیل کار مشتریان به شما به‌عنوان مالک کسب‌وکار یا فروشگاه اینترنتی منفعت می‌رساند. به‌ویژه کسب‌وکارهایی مانند رستوران یا پیتزافروشی، کلینیک پزشکی و مراکز فروش محلی بیشترین استفاده را از آن برده‌اند.

جستجو در بلاگ ها
دسته بندی ها

مطالب مفید ایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این جشنواره تکرار نمیشه!

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر شمارت رو همین الان برامون ارسال کن تا بتونیم کمکت کنیم!